Novosti

Novosti

1. Sajam proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije

Na inicijativu proizvođača namještaja s područja Brodsko posavske županije, a u cilju zaštite njihovih interesa, podizanja njihove konkurentnosti i boljeg tržišnog pozicioniranja, Brodsko posavska županija putem Upravnog odjela za gospodarstvo, preuzela je koordinaciju aktivnosti na organizaciji 1. Sajma proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije.

Uz Brodsko-posavsku županiju kao organizatora, suorganizatori ove značajne gospodarske manifestacije su HGK Županijska komora Slavonski Brod, HOK Obrtnička komora Brodsko-posavske županije, CTR Razvojna agencija Brodsko-posavske županije d.o.o. i RaSB Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda d.o.o.

Sajam će se održati od 12. – 14. travnja 2013. godine (petak – nedjelja) u Sportskoj dvorani VIJUŠ u Slavonskom Brodu, a radno vrijeme Sajma bit će od 10:00 – 21:00 sati. Sajam će biti izložbeno – prodajnog karaktera, na njemu će izlagati isključivo proizvođači namještaja s područja naše županije, a ukupno se prijavilo 26 izlagača.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje (građane) kao i za poslovne partnere. Na Sajam će biti pozvane sve veletrgovine i trgovine namještajem iz cijele Hrvatske, a koje su ujedno i kupci gotovih proizvoda naših proizvođača te će to ujedno biti i prilika za poslovne susrete i razgovore proizvođača i kupaca.

Uz izložbeni dio, na Sajmu će tvrtka Euroinspekt-drvokontrola d.o.o. za sve izlagače/proizvođače te sve zainteresirane iz ove branše, prezentirati temu „Pripremljenost proizvođača namještaja uoči skorog ulaska RH u EU“.

Skip to content