kreditiranje

i jamstva

Kako do zajma ili jamstva?

HITRO HR
Servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom putem kojeg se može obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje trgovačkog društva i otvaranje obrta.

PODUZETNIČKI PORTAL
Portal na kojemu se nalaze informacije o poduzetništvu (obiteljskom, ženskom, učeničkom), menadžmentu, marketingu, financijama, računovodstvu, strategijama, zakonika, pravilnicima, clusterima, o osnivanju poduzeća i zadruga.

POSLOVNI NAVIGATOR
Besplatnom registracija omogućava uvid u gotovo sve kreditne leasing pakete dostupne u Hrvatskoj, informacije o svim poticajima, potporama i subvencijama, upute za dobivanje financiranja, informacije o ulaganju u Hrvatskoj. Registracija uključuje i mogućnost korištenja usluga preko 1000 uslužnih tvrtki te pristup profilima najprofitabilnijih industrija u Hrvatskoj.

HRVATSKI IZVOZNICI
Članstvo u udruzi Hrvatski izvoznici javno je i otvoreno za sve pravne i fizičke osobe koje imaju sjedište, odnosno koje žive u Republici Hrvatskoj i koje izvoze ili namjeravaju izvoziti proizvode, robe i usluge, tj. sudjeluju i pomažu u izvozu te za sve koji promoviraju hrvatski izvoz.

WLW- POSLOVNA TRAŽILICA 
Tražilica koja nudi besplatne informacije za više od 25.000 hrvatskih gospodarskih subjekata iz poslovnog sektora, te više od 700.000 poduzeća iz još 5 europskih država, članica WLW grupe.

MREŽA POSLOVNIH ANĐELA-CRANE 
Hrvatska mreža poslovnih anđela (CRANE) jest neprofitna udruga koja okuplja poslovne anđele iz Hrvatske i inozemstva koji imaju interes ulagati u inovativne projekte. Poslovni anđeli su 8bivši) uspješni poduzetnici/(bivši) uspješni lideri tvrtki/korporacija koji financiraju start-up projekte visokog rizika na način da ulaze u vlasnički udio i pružaju pomoć u daljnjem razvoju i komercijalizaciji projektata. To su neformalni individualni investitori koji svojim poslovnim iskustvom savjetuju mlade tvrtke i poduzetnike i pomažu njihovom budućem rastu.

Skip to content