Novosti

Novosti

12. Katarinski sajam

12. Katarinski sajam se brojnošću izlagača i posjetitelja, raznolikim sadržajima i vrhunskom organizacijom pokazao kao dosad najuspjeliji i već godinama predstavlja jedan od prepoznatljivih simbola grada Slavonskog Broda, koji promiče njegove gospodarske potencijale, turističku ponudu i osobnost, ne samo u nacionalnim okvirima nego i znatno šire.

Sajmom se spajaju višestoljetna sajamska tradicija s modernim trendovima u proizvodnom i uslužnom obrtništvu i malom  poduzetništvu. 12. Katarinski sajam je bio rekordan po broju izlagača (njih 165 iz svih krajeva Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, a po prvi put iz Slovenije). Sajam prate i brojni popratni sadržaji; čvarkijada, koncerati, kazališne predstave i dječji sajam.

Prošlogodišnji Sajam je bio smješten u Tvrđavi Brod, u dosad najveći, kvalitetno uređen prostor. Osobitost Sajma je bila “Kuća hrvatskih brandova”, koja je bila smještena u Galeriji Ružić, u kojoj su se promovirale i velike hrvatske tvrtke (poput Vindije, Podravke, Đure Đakovića i drugih).

Skip to content