Novosti

Novosti

Besplatna radionica “E-marketing”

Pozivamo Vas da se prijavite na besplatnu radionicu E-marketing koja se održava u sklopu 19. Katarinskog sajma 21. i 28.11.2014. Radionicu organizira Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda u sklopu Poduzetničkog impulsa 2014.

 

Radionica je organizirana s ciljem razvoja poduzetničkih sposobnosti i marketing znanja u današnjem modernom poslovanju. Činjenica je da su moderna ICT tehnologija i razvoj Internet infrastrukture kompletno promijenili stare modele poslovanja te da su potrebna kontinuirana ulaganja u obrazovanje. Internet je otvorio mogućnost svim malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima da plasiraju svoje proizvode na svjetska tržišta tako da je poznavanje Internet tehnologije i e-oglašavanja postala nužnost, a ne prilika.

Prva radionica se održava 21.11.2014. godine (petak) u Sportskoj dvorani „Vijuš“ s početkom u 10 h i traje do 17h, a 28.11.2014. (petak) s početkom u 9 h do 16 h.

Svi zainteresirani mogu se javiti u Razvojnu agenciju Grada Slavonskog Broda, na e-mail info@ra-sb.hr ili na broj tel. 035/217-092.

Voditelj radionice je istaknuti stručnjak i internetski specijalist za online oglašavanje, statističku analizu i rudarenje podataka te certificirani Google-ov Ad-Words trener Miroslav Varga iz tvrtke Escape.

POZIV ZA PRIJAVU

Skip to content