Novosti

Novosti

Besplatne savjetodavne usluge za male i srednje poduzetnike

Projekt „Pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu – faza II“, SMEPASS II provodi se u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2013., te je usmjeren na jačanje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj pružanjem savjetodavnih usluga malim i srednjim poduzetnicima kako bi očuvali postojeća tržišta ili osvojili nova.
U okviru projekta poduzetnici se mogu prijaviti za besplatne savjetodavne usluge u području marketinga i razvoja proizvoda te upravljanja kvalitetom. Prijave se zaprimaju putem on-line obrasca na Internet stranici www.smepass2.eu u periodu od 28. travnja do 23. svibnja 2014. godine.
Za aktivnosti pružanja savjetodavnih usluga kroz projekt će se angažirati tim lokalnih stručnjaka, kao i stručnjaka iz ostalih zemalja EU.
S ciljem informiranja poduzetnika o mogućnostima besplatnog savjetovanja kroz projekt SMEPASS II u osam hrvatskih gradova bit će održane informativne radionice na koje se možete prijaviti putem nadležnih županijskih komora i razvojne agencije, čiji raspored i kontakte navodimo u nastavku:
5. svibnja 2014., HGK ČAKOVEC ( jhorvat@hgk.hr)
6. svibnja 2014., HGK KOPRIVNICA ( kstanisic@hgk.hr)
7. svibnja 2014., HGK SLAVONSKI BROD ( krudec@hgk.hr)
8. svibnja 2014., HGK VUKOVAR ( imarijanovic@hgk.hr)
12. svibnja 2014., HGK SPLIT ( nbusic@hgk.hr)
13. svibnja 2014., RAZVOJNA AGENCIJA ZADARSKE ŽUPANIJE ( marica.babic@zadra.hr)
14. svibnja 2014., HGK RIJEKA ( sfilipovic@hgk.hr)
15. svibnja 2014., HGK ZAGREB ( ibuljan@hgk.hr)
Skip to content