Novosti

Natječaji

Croatia osiguranje – natječaj za dodjelu financijskih potpora udrugama

Croatia osiguranje d.d. objavila je Natječaj za dodjelu financijskih potpora za 2012. godinu, za promicanje, razvoj i poticanje humanitarnih projekata, projekata u kulturi i umjetnosti te projekata u znanosti i obrazovanju. Prijave se primaju do 10. svibnja 2012.

Potvrđujući svoje društveno odgovorno poslovanje aktivnim kreiranjem kvalitetnijeg društvenog okruženja za sve građane, Croatia osiguranje d.d. ovim će natječajem dodijeliti financijske potpore u ukupnom iznosu od 750.000,00 kn za tri programska područja:

* Prijatelj koji brine
Kroz financijsku potporu za promicanje, razvoj i poticanje humanitarnih projekata želi se podići razina kvalitete života onima kojima je pomoć najpotrebnija te udrugama i institucijama koje pružaju pomoć socijalno ugroženim osobama i srodnim projektima.
(Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn a ukupno do 250.000 kn)

* Prijatelj koji razumije
Potporom za promicanje i razvoj projekata u kulturi i umjetnosti nastoji se podići svijest o mogućnostima razvoja kulturno-umjetnićke scene u zemlji i ukazati na važnost poticanja i očuvanja umjetničkog stvaralaštva kao nezaobilaznog obilježja nacionalnog identiteta.
(Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 knh a ukupno do 250.0000 kn)

* Prijatelj koji potiče
Promidžbom i poticanjem projekata u obrazovanju i znanosti želi se ukazati na nužnost razvoja ovog segmenta djelovanja kao bitnog preduvjeta za ostvarenje konkurentnosti, ekonomskog rasta i napretka.
(Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000,00 knh a ukupno do 250.000,00 kn)

 

Skip to content