Novosti

Natječaji

CROATIA osiguranje – Natječaj za potpore

CROATIA osiguranje d.d. objavljuje javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore iz područja humanitarnog djelovanja, kulture i obrazovanja. Kao tvrtka koja prepoznaje potrebe društva i ulaže u bolju budućnost zajednice u kojoj djeluje, ovim projektom želimo predstaviti društveno odgovorno poslovanje aktivnim sudjelovanjem u kreiranju kvalitetnijeg društvenog okruženja za sve građane.

Potpora se dodjeljuje u ukupnom iznosu od 1.050.000,00 kn za tri programska područja:

PRIJATELJ KOJI BRINE

Kroz financijsku potporu za promicanje, razvoj i poticanje humanitarnih projekata želimo podići razinu kvalitete života onima kojima je pomoć najpotrebnija te udrugama i  institucijama koje pružaju pomoć socijalno ugroženim osobama i srodnim  projektima.

Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn, a ukupno do 350.000 kn.

PRIJATELJ KOJI RAZUMIJE

Potporom za promicanje i razvoj projekata u kulturi i umjetnosti nastojimo podići svijest o mogućnostima razvoja kulturno-umjetničke scene u zemlji i ukazati na važnost poticanja i očuvanja umjetničkog stvaralaštva kao nezaobilaznog obilježja nacionalnog identiteta.

Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn, a ukupno do 350.000 kn.

PRIJATELJ KOJI POTIČE

Promidžbom i poticanjem projekata u obrazovanju i znanosti želimo ukazati na nužnost razvoja ovog segmenta djelovanja kao bitnog preduvjeta za ostvarenje konkurentnosti, ekonomskog rasta i napretka.

Najviša pojedinačna potpora iznosi do 50.000 kn, a ukupno do 350.000 kn.

Pri odabiru projekata vodit ćemo računa o njihovoj originalnosti, kvaliteti, kao i o doprinosu u ostvarenju ciljeva za promicanje općeprihvaćenih društvenih vrijednosti, potreba  zajednice i postizanja održivog razvoja u svim navedenim kategorijama.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je dostaviti do  15.05.2011., na adresu: “CROATIA osiguranje d.d., Miramarska 22,  Zagreb, Služba za marketing, s naznakom “za dodjelu financijske potpore”/ obavezno navesti izabrano programsko područje od tri navedena u natječaju/ obavezno priložiti dokumente sukladno Pravilniku za javno nadmetanje za ostvarivanje financijske potpore. Nepotpune prijave ili one koje nisu dostavljene u roku neće se razmatrati.

 

Skip to content