Novosti

Novosti

eSavjetovanje za javni poziv “Inovacije novoosnovanih MSP”

Ministartsvo poduzetništva i obrta objavilo je novo eSavjetovanje o Uputama za prijavitelje za javni poziv ” Inovacije novoosnovanih MSP”.Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost“; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima“; Specifični cilj 3d2 „Povećana inovativnost MSP–ova“; Aktivnost 3d2.1 Potpora inovativnosti MSP–ova.
Putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do 31.12.2016.godine odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, dodjeljivat će se bespovratna sredstva u ukupnoj vrijednosti 22.800.000,00 kuna (3 milijuna EUR). Poziv je namijenjen svim novoosnovanim malim i srednjim poduzećima kako bi se potaknula ulaganja neophodna za primjenu (komercijalizaciju) rezultata istraživanja, razvoja i inovacija.
Sudjelovati u e-savjetovanju se može putem slanja komentara i prijedloga do 20. siječnja 2016. godine putem poveznice: https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?entityId=2506
savjetovanja.gov.hr
Skip to content