Novosti

Novosti

Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2010.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo (HAMAG) je uz Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva i Hrvatsku gospodarsku komoru (HGK) i ove godine aktivno uključena u projekt Europske komisije “Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2010.” (European SME Week 2010.) koji će se održati u vremenu od 25. svibnja do 1. lipnja 2010. godine, u 37 zemalja sudionica Projekta.
Cilj Projekta je jačanje poduzetničkog načina razmišljanja, unaprjeđenje imidža EU kod poduzetnika i promocija poduzetništva općenito. Namjera kampanje je olakšati poduzetnicima pristup informacijama i upoznati ih s mjerama i aktivnostima koje se na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini poduzimaju u svrhu razvoja i jačanja poduzetništva.

Mali i srednji poduzetnici pokretači su gospodarskog rasta i inovativnosti, a ujedno su i generator zapošljavanja, kako kod nas tako i u Europi, stoga je od velikog značaja da se u projekt uključe institucije i organizacije koje aktivno potiču njihov rast i razvoj.

Više informacija o Europskom tjednu malog i srednjeg poduzetništva dostupno je na internetskoj stranici Europske komisije : www.ec.europa.eu/sme-week, a za dodatna pitanja slobodno kontaktirajte hamag@hamag.hr

Skip to content