Novosti

Novosti

III. godišnje natjecanje u fotografiji „Europa u mojoj regiji“

Započelo je treće godišnje natjecanje „Europa u mojoj regiji“ (Europe in My Region’ Photo Competition), čiji je cilj podizanje svijesti o projektima financiranim iz EU fondova, kao dio Regionalne politike Europske unije.

Kao i prethodno, natjecanje se odvija putem Facebook stranice Europske komisije. Natjecanje je započelo 12. lipnja 2014. godine i trajati će do ponedjeljka, 25. kolovoza 2014. (u podne).

U izbor za nagradu koje dodjeljuje Povjerenstvo ulazi 100 fotografija s najvećim brojem glasova, plus do 50 wild card„ulazaka“ (koji nisu uključeni u prvu grupu s najvećim brojem glasova). Odluku o tri najbolje fotografije donijeti će povjerenstvo sastavljeno od 3 stručnjaka za fotografiju.

Pobjednici će primiti nagradu – putovanje u Brisel i mogućnost kupnje opreme za digitalnu kameru u vrijednosti € 1 000, na Otvorenim danima (OPEN DAYS) u listopadu 2014.

Uključite se u natjecanje za najbolju fotografiju i promovirajte natjecanje putem vaših internetskih stranica, društvenih mreža, newsletter-a i drugih mreža.

Skip to content