Novosti

Novosti

INTERREG ADRION 2014. – 2020. – Nacionalni info dan

Program transnacionalne suradnje INTERREG ADRION 2014. – 2020. promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima. U programu sudjeluje osam država jadransko-jonskog područja. Do 2020. godine državama sudionicama će na raspolaganju biti 119 milijuna eura (ERDF+IPA+co-financing) za transnacionalnu suradnju s ciljem poticanja europskih integracija kroz korištenje bogatih prirodnih, kulturnih i ljudskih resursa Jadranskog i Jonskog mora, te povećanjem ekonomske, socijalne i teritorijalne kohezije u programskom području. Projekti će se sufinancirati u području inovacija, očuvanja i promicanja prirodnih i kulturnih resursa, suradnje u području prometa i upravljanja Jadransko-jonskom strategijom.

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je od 1. veljače 2016. do 25. ožujka 2016.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, poziva Vas na sudjelovanje na nacionalnom info danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pripreme za prijavu na prvi poziv.

Radionica će se održati 19. veljače 2016. s početkom u 9.30h u Hotelu International (Miramarska cesta 24, Zagreb), a detaljan raspored možete pogledati ovdje.

Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem Prijavnog obrasca.

Napomena: S obzirom da je broj sudionika ograničen, preporučamo da se prijavite što ranije kako biste osigurali mjesto, a najkasnije do srijede 17. veljače 2016.

strukturnifondovi.hr
Skip to content