Novosti

Novosti

Javna rasprava Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta otvorilo je javnu raspravu o Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka izmjena i dopuna Zakona o Agenciji za mobilnost i programe EU. Javna rasprava bit će otvorena do 11. srpnja 2014. godine.

Cilj i svrha javne rasprave je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o predloženom Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka Prijedloga Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Agenciji za mobilnost i programe EU.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoje eventualne načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne primjedbe i prijedloge na pojedine dijelove predložene u Nacrtu prijedloga iskaza o procjeni učinaka izmjena i dopuna Zakona o Agenciji za mobilnost i programe EU, putem obrasca sudjelovanja u internetskom savjetovanju. Primjedbe koje neće biti dostavljene na priloženom obrascu, neće biti uzete u razmatranje.

Prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: visokoobrazovanje@mzos.hr.

Po završetku procesa internetskog savjetovanja, svi pristigli komentari, primjedbe i prijedlozi bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva.

Za dodatne upite u svezi s postupkom internetskog savjetovanja možete se obratiti na adresu elektroničke pošte:visokoobrazovanje@mzos.hr.

Opširnije

Skip to content