Novosti

Novosti

Implementiran sustav ISO 9001:2008

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda ovih je dana i službeno primila Certifikat o zadovoljavanju norme ISO 9001:2008 nakon provedenog postupka i audita (pregleda).

Izvješćem o provedenom auditu potvrđeno je da je sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima Norme, da je učinkovito primijenjen planirani sustav te da je sposoban ostvariti ciljeve i politiku Agencije.

Dobivanje ovog certifikata od iznimne je vrijednosti za Razvojnu agenciju Grada jer potvrđuje kvalitetu organizirane uspostave sustava provedbe i nadzora kakvoće usluga. Svrha uvođenja ISO standarda jest da se ovakvim sustavom upravljanja kvalitetom poboljšaju usluge te da se uvede standardiziranje.

ISO 9001:2008 je oznaka profesionalnosti i međunarodno prepoznatljivih normi kvalitete, a uvela ju je Organizacija za standardizaciju (International Organization for Standardization) s ciljem uspostave međunarodnih zahtjeva za Sustave upravljanja kvalitetom.

Ovo je danas najpoznatiji sustav za ocjenu kvalitete tvrtki, a njime se vrednuje cjelokupno poslovanje i organizacijsko ustrojstvo tvrtke.

Certifikaciju je provela tvrtka TÜV Croatia d.o.o., sa sjedištem u Slavonskom Brodu.

 

 

Politika kvalitete RaSB

Skip to content