Novosti

Novosti

Najava 5. kruga natječaja Programa PoC

U pripremi je raspisivanje Petog poziva natječaja za sufinanciranje inicijalne faze inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata kroz Program provjere inovativnog koncepta.

Novost u ovom krugu natječaja u Programu PoC (Proof of Concept) je sustav ONLINE prijava koji će biti dostupan nakon objave Javnog poziva. Upute za podnošenje prijava bit će uključene u ONLINE sustav.

Više o Programu PoC za poduzetnike pročitajte ovdje, dok više informacija o Programu PoC za znanstvenike pronađite na sljedećem linku.

Detaljne informacija o Programu PoC i uvjetima sufinanciranja nalaze se u «Priručniku za operativne postupke programa provjere inovativnog koncepta za poduzetnike» i «Priručniku za operativne postupke programa provjere inovativnog koncepta za znanstvenike i istraživače» koji će biti dostupni na webu bicro.hr zajedno s objavom Javnog poziva.

Davatelj potpore je Poslovno-inovacijska agencija RH – BICRO. Financijska sredstva u ukupnom iznosu od 10.000.000 kuna raspoloživa za odobrene projekte temeljem ovog Javnog poziva osigurana su iz Državnog proračuna kroz zajam Svjetske banke za Drugi Projekt tehnologijskog razvoja (STP II) Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

bicro.hr
Skip to content