Novosti

Novosti

Najava FP7 Info dana REGPOT i RoK Zagreb

HIT organizira Info dan o novim natječajima u FP7 Research Potential – REGPOT i Regions of Knowledge – REGIONS, dana 30.lipnja 2011. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu Unska 3, Siva vijećnica s početkom u 9,30h.

REGPOT natječaj će biti objavljen 20.srpnja 2011. pod oznakom FP7-REGPOT-2012-2013-1 “Integration of research entities from the EU’s Convergence and Outermost regions in the ERA and enhancement of their innovation potential”. Natječaj je namijenjen izvrsnim perspektivnim istraživačkim institucijama s visokim potencijalom za inovativnost koje bi kroz ovaj projekt mogle ojačati svoje istraživačke kapacitete (30% budžeta projekta može se koristiti za nabavu istraživačke opreme).

REGIONS natječaj bit će objavljen 30.srpnja 2011. Pod oznakom FP7-REGIONS-2012-1 “Transnational cooperation between regional research-driven clusters”. Natječaj je posvećen jačanju razvoja regionalnih klastera orijentiranih prema znanstvenom istraživanju (“research-driven clusters”) u kojima su udružena sveučilišta, istraživački centri i regionalne vlasti. U oba natječaja financiraju se aktivnosti koordinacije i podrške (koordinacija istraživačkih aktivnosti i politika, umrežavanje, organizacija različitih događanja.), a ne znanstvena istraživanja.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na Info danu, molimo da se prijavite najkasnije do 28.06.2011. Kotizacija se ne plaća.

PRIJAVA

PROGRAM

Skip to content