Novosti

Novosti

Najava radionice “Umrežavanje klastera i razvoj” – Vukovar

Ministarstvo poduzetništva i obrta RH zajedno sa Ministarstvom financija i gospodarstva Baden Württenberga organizira „Treću radionicu za umrežavanje klastera i razvoj u Dunavskoj regiji“ u okviru provedbe prioritetnog područja 8. Strategije za Dunavsku regiju EU-a“ koja će se održati u Vukovaru od 10 – 11. ožujka 2015. godine u hotelu Lav Vukovar.

Teme treće radionice biti će primarno usmjerene na razvoj aktivnosti Dunavske mreže klastera, naglašavajući posebno izvore i mogućnosti financiranja klastera u programskom razdoblju 2014. – 2020. Predviđa se sudjelovanje predstavnika EU-a visoke razine kao i sudjelovanje predstavnika 14 zemalja uključenih u Strategiju EU-a za dunavsku regiju (EUDSR), i zemalja Srednjeeuropske inicijative (CEI).

Prvi dan radionice održat će se u četvrtak, 10.3.2015. godine u 13,00 sati Plenarnom sjednicom do 17,30 i završava prvi dan večerom u 18,00 sati.

Drugi dan radionice sa dvije glavne teme – internacionalizacija umrežavanja klastera s najboljim praksama klastera Dunavske regije i mogućnosti financiranja iz EU-a do 2020. godine, nastavit će se u srijedu u jutro, 11. ožujka u 9,00 do 13,00 sati uz završni ručak.

Službeni dnevni red 3. radionice uskoro će biti dostupan na internetskoj stranici www.minpo.hr

Skip to content