Novosti

Natječaji

Natječaj za besplatni e-tečaj “Osnove administracije i financija u udrugama”

GONG i H-Alter objavljuju natječaj za besplatni e-tečaj “Osnove administracije i financija u udrugama”. E-tečaj je namijenjen mladim i nezaposlenim osobama u dobi od 18 do 24 godine sa završenom srednjom školom, a prednost pri upisu imat će mladi ljudi iz županija s najvišim stopama nezaposlenosti mladih.

Natječaj će biti otvoren do 20. studenog, nakon čega će biti izabrano 35 polaznika koji će tijekom tri mjeseca edukacije ovladati specifičnim znanjima i vještinama za zanimanje administrativno-financijskog referenta. Uz certifikat, povećat će vlastitu konkurentnost na tržištu rada jer će dobiti šansu za zapošljavanjem u udrugama koje traže ta specifična znanja, a najuspješniji će polaznici imati mjesec dana stručne prakse u GRIF-u, računovodstvenom servisu specijaliziranom za udruge, koji fukcionira kao odjel udruge GONG.

U okviru projekta “Moj posao u udruzi” GONG i H-Alter će 10. studenog u 15 sati u prostorima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje organizirati panel-diskusiju “Mladi na tržištu rada u Hrvatskoj” na kojoj će stručnjaci za tržište rada, sociolog mr. sc. Teo Matković i mr. sc. Sanja Crnković-Pozaić upravo s mladima raspravljati o problemu zapošljavanja mladih ljudi, koji predstavlja jedan od najvećih društvenih problema.

Opširnije

 

Skip to content