Novosti

Natječaji

Natječaj za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg odabira najboljih obrtničkih proizvoda u sklopu natječaja „Moj motiv“, Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka i ove godine doniraju hrvatske obrtnike i dizajnere.

Natječaj za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“ namijenjen je hrvatskim obrtnicima za realizaciju projekata u kojima su uspješno spojeni tradicionalna obrtnička proizvodnja i suvremeni dizajn.

Najuspješnijih deset proizvoda odabrat će stručna Komisija te će ući u drugi krug natječaja u kojem će za njih javnost moći glasati na društvenoj mreži Facebook.

Donacije za tri najbolja projektna prijedloga iznose 100.000 kuna za prvonagrađeni, 85.000 kuna za drugonagrađeni i65.000 kuna za trećenagrađeni prijedlog. Također, Komisija će najboljem projektnom prijedlogu po svojem izboru dodijeliti50.000 kuna posebne nagrade, a dobitnik će biti objavljen po završetku glasanja na Facebooku, odnosno u trenutku kad budu poznati dobitnici prvih triju donacija.

Teme natječaja “Moj motiv 2.0.” unutar kojih je moguće prijaviti projektni prijedlog:

”Dom i prostor” (oprema stola, predmeti za kućanstvo i za opremu interijera),
”Odjeća, obuća i nakit” (predmeti od tekstila, vune, kože, krzna, metala, stakla, papira i ostali),
”Poslovna oprema i darovi” (raznovrsni materijali).

Na ovaj se natječaj mogu prijaviti svi obrtnici sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Detalji o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave za Natječaj nalaze se u nastavku, kao i na internetskim stranicama Hrvatske obrtničke komore.

Rok za predaju prijava je 15. rujna 2013. godine.

Skip to content