Novosti

Natječaji

Natječaj za financijske potpore projektima udruga

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisuje Natječaj za financijske potpore projektima udruga koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2012./2013.

Financijske potpore će se dodijeliti udrugama koje djeluju u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja te planiraju provesti projekte koji su izravno vezano za provedbu mjera iz zakona, nacionalnih strategija, planova i programa u području odgoja i obrazovanja djece i mladih, a koje su u nadležnosti Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini projekt je 30.000,00 kuna, a najveći 150.000,00 kuna. Financijskim potporama udrugama, pomoći će se provedba do 100 projekata.

Pravo prijave imaju udruge registrirane prema Zakonu o udrugama (“Narodne novine”, broj 88/2001. i 11/2002.), čije je primarno djelovanje usmjereno na područje izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih i koje su upisane u Registar neprofitnih organizacija.

Udruga može prijaviti samo jedan projekt koji može trajati najdulje do 1. lipnja 2013. godine.

Za pristup obrascima prijave potrebno se registrirati u Sustavu za ispunjavanje i slanje elektroničkih obrazaca:http://eobrasci.mzos.hr/

 

Skip to content