Novosti

Natječaji

Natječaji za dodjelu donacija u 2015. godini Valamar Riviere d.d.

U sklopu društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere d.d. drugu godinu za redom organizira nacionalne programe “Tisuću dana na Jadranskom moru“ i “Volimo Jadransko more“ na koje se mogu prijaviti javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Oba natječaja bit će otvorena od 19. ožujka do 19. travnja 2015. godine a detaljne uvjete natječaja ovih donacijskih programa možete preuzeti u pdf obliku u nastavku.

U okviru programa “Tisuću dana na Jadranskom moru“ dodijelit ćemo tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u nekom od Valamarovih hotela, apartmanskih kompleksa ili kampova od Istre i otoka Krka do Dubrovnika u definiranim terminima tijekom svibnja, lipnja, srpnja, kolovoza, rujna i listopada 2015. godine.

Sve informacije o mogućim terminima i objektima u kojima će biti smještene grupe djece u pratnji njihovih voditelja nalaze se u formularu prijavnice za ovaj natječaj. Donacije u okviru ovog programa dodijelit će se za podupiranje projekata za rad s djecom bez odgovarajuće roditeljske skrbi i/ili iz obitelji slabijeg imovinskog stanja i/ili djeca s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka na moru, odnosno djeca s posebnim potrebama. Posebnu prednost prilikom dodjele donacija u 2015. godini imat će grupe djece koja još nikad nisu ljetovala na moru.

U okviru programa “Volimo Jadransko more“ u 2015. godini raspisali smo natječaj otvorenog tipa u kojoj će Valamar Riviere d.d. prema vlastitoj procjeni odrediti najbolje projekte s nositeljima kojih će potpisati ugovore o donaciji. Prijave se moraju odnositi na projekte ili programe rada za 2015. godinu, a odnose se na jednu ili više dole navedenih projekata:

* projekti za zaštitu Jadranskog mora i priobalja, odnosno projekte koji pridonose zaštiti i očuvanju morskog okoliša
* projekti koji kroz znanstveno-istraživačke i edukativne programe pomažu očuvanju jadranske obale, mora te autohtonog biljnog ili životinjskog svijeta
* projekti koji promiču suradnju lokalnih zajednica ili struke koja se bavi proučavanjem i zaštitom okoliša
* projekti koji su usmjereni konkretnim akcijama čišćenja jadranske obale, mora i podmorja
* projekti koji promiču volontersko uključivanje lokalnog stanovništva i šire društvene zajednice u akcije zaštite okoliša, sve sukladno natječaju

Opširnije

Skip to content