Novosti

Natječaji

Objavljen 3. natječaj u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska-BiH

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske i Delegacija Europske unije u Bosni i Hercegovini objavljuju poziv za prikupljanje projektnih prijedloga u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007.-2013. (financijska potpora iz alokacija za 2011. (samo BiH) 2012. i 2013. godinu) s ciljem poticanja stvaranja prekogranične suradnje i partnerstva; poticanja razvoja zajedničkih prekograničnih aktivnosti revitaliziranja gospodarstva, zaštite prirode i okoliša i unapređenja socijalne povezanosti na programskom području.

U okviru ovog poziva indikativni iznos od 3.822.090,56 €, dostupan je za projektne prijedloge iz obje partnerske zemlje (1.800.000€ za Hrvatsku i 2.022.090,56€ za Bosnu i Hercegovinu). Cjelovite smjernice za prijavitelje dostupne su na sljedećim stranicama:

https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome i www.cbc-crobih.net, www.arr.hr,www.mrrfeu.hr, www.dei.gov.ba.

Datumi i mjesta informativnih dana za ovaj Poziv bit će dostupni na sljedećim stranicama: www.cbc-crobih.net,www.mrrfeu.hr, www.arr.hr, www.dei.gov.ba.

Krajnji rok za dostavu projektnih prijedloga je 4. studenog 2013.godine u 16:00 sati po lokalnom vremenu.

Prijavni paket i druga relevantna dokumentacija se mogu preuzeti ovdje.

Skip to content