Novosti

Novosti

Održana edukacija – Osnove rada na računalu

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda u suradnji s Veleučilištem u Slavonskom Brodu te uz financijsku potporu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva započela je ciklus edukacija na temu “Osnove rada na računalu”.

Edukacija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima ili potencijalnim poduzetnicima (u fazi osnivanja) koji imaju malo ili nikakvo poznavanje rada na računalu.

Dvotjednu edukacija u ukupnom trajanju od 20 školskih sati održavaju predavači s Veleučilišta u Slavonskom Brodu.

Edukacija pokriva osnovno korištenje računalnih alata u modernom uredskom poslovanju, a obuhvaća sljedeće module: Osnove PC računala i Windowsi, MS Word – pisanje i obrada teksta te Internet i rad na mreži.

S obzirom da je navedena edukacija izazvala veliki interes poduzetnika i obrtnika s njom će se nastaviti i sljedeće godine.

Ovo je samo jedna u nizu edukacija koju će Razvojna agencija provesti do kraja godine u svrhu provedbe Projekta “Obrazovanje za poduzetništvo”.

Slijedeća edukacija će se održati 11. i 12. 10. 2010. u prostorijama Glazbene škole u Slavonskom Brodu, a tema će biti Kreiranje brenda. Cilj navedene edukacije je upoznati sudionike s značajkama marketinške koncepcije, u prvom planu s praksom upravljanja robnom markom, od kreiranja, preko komuniciranja, do pozicioniranja branda na domaćem i stranom tržištu.

Do kraja godine će se održati i edukacije za Poslovni plan i Upravljanje kvalitetom.

Navedene će edukacije sukladno antirecesijskim mjerama i potpori Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva biti besplatne za sve poduzetnike i obrtnike.

 

Skip to content