Novosti

Novosti

Poduzetnička akademija

Razvojna agencija u suradnji s Institutom za demokraciju iz Zagreba u ožujku ove godine organizira PODUZETNIČKU AKADEMIJU u trajanju od 128 školskih sati.

Ovaj ciklus edukacija namijenjen je poduzetnicima, obrtnicima, direktorima poduzeća, rukovodećem kadru, te svima onima koji u budućnosti žele otvoriti i uspješno voditi vlastito poduzeće. Cilj provedbe PODUZETNIČKE AKADEMIJE je unapređenje menadžerskih i poduzetničkih vještina polaznika.

PODUZETNIČKA AKADEMIJA podijeljena je u dva modula od kojih se svaki sastoji od 4 dvodnevna  traininga u trajanju od 16 školskih sati svaki.

Prvi modul pokriva komunikacijske, ekonomske i financijske teme, te će svim polaznicima koji ga uspješno završe biti uručen certifikat PODUZETNIK BASIC. Zbog učinkovitosti prijenosa informacija i znanja broj polaznika ograničen je na 30 osoba iz ciljane skupine.

Drugi modul pokriva napredne teme prilagođene tržišnim potrebama i zahtjevima na kvalitetan menadžment poduzeća/sektora/odjela. Upravo zbog individualnog pristupa i specifičnih znanja koja se žele prenijeti na polaznike, ovaj drugi modul pohađat će manji broj polaznika odnosno one osobe koje su uspješno savladale sva četiri traininga iz prvog modula. Polaznicima koji su uspješno savladali gradivo drugog ciklusa bit će uručen certifikat PODUZETNIK ADVANCED.

S obzirom da je Razvojna agencija grada Slavonskog Broda usmjerena upravo prema poticanju poduzetništva i jačanju konkurentnosti lokalnih poduzetnika, pohađanje ovog ciklusa edukacija ciljanoj skupini bit će omogućeno bez naknade.

Prijavnom obrascu obavezno priložite kratki životopis i motivacijsko pismo unutar kojeg ćete pojasniti Vaše osobne ambicije i poslovne ciljeve, te očekivanja koja polažete na PODUZETNIČKU AKADEMIJU.

PROGRAM PODUZETNIČKE AKADEMIJE

Rok za prijavu je22. veljače 2012.

Ukoliko imate pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem emaila, telefonom ili faksom.

 

Skip to content