Novosti

Natječaji

Poziv za prijavu prijedloga projekata za rad regionalnih Info-centara

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti upućuje Poziv za prijavu prijedloga projekata jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji se odnose na rad regionalnog Info-centra za mlade na području Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske Županije za dodjelu financijske potpore u 2011. godini.

Prijedlozi projekata jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave koji se odnose na rad regionalnog Info-centra za mlade na području Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske Županije za dodjelu financijske potpore u 2011. godini prijavljuju se temeljem Kriterija i mjerila za suradnju s jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave za osiguravanje financijske potpore za rad regionalnih Info-centara za mlade u 2011. godini.

Regionalnim Info-centrom smatra se programska aktivnost udruge za koju je osiguran javni prostor pristupačan svim mladim osobama, bez ograničenja i naknade i koji je tehnički i programski opremljen za pružanje usluga informiranja mladih na području jedinice lokalne i regionalne (područne) samouprave u kojoj udruga ima sjedište te između jedinice lokalne i regionalne (područne) samouprave i udruge postoji utanačen oblik suradnje u ovom podrudju.

Prijave se podnose Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Uprava za obitelj, Trg hrvatskih velikana 6, 10 000 Zagreb (s naznakom: prijava za dodjelu financijske potpore “Regionalnih info-centar za mlade na području Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Brodsko-posavske Županije” – ne otvarati)’

Poziv je otvoren do 9. lipnja 2011. godine.

 

Skip to content