Novosti

Novosti

Program Mladi na djelu – kontakt seminar

Agencija za mobilnost i programe Europske unije obavještava da rumunjska Nacionalna agencija za program Mladi na djelu organizira aktivnost izgradnje partnerstva za organizacije koje nemaju puno iskustva s programom Mladi na djelu i koje žele naučiti više o kvaliteti u projektima Razmjena mladih, kao i pronaći partnere za razradu novih projekata. Aktivnost će se održati u Bukureštu (Rumunjska), od 23. do 28. studenog 2010. godine.

 

Naglasak će biti na Razmjenama mladih koje uključuju mlade s manje mogućnosti, pogotovo mlade s invaliditetom ili mlade iz ruralnih sredina. Od sudionika će se očekivati da su unaprijed upoznati s osnovama programa Mladi na djelu, Razmjena mladih te upravljanja projektima.

Rumunjska Nacionalna agencija za program Mladi na djelu će snositi troškove sudjelovanja, a Agencija za mobilnost i programe EU troškove puta za 1 sudionika/cu iz Hrvatske.

 

Za više informacija i prijave posjetite sljedeću stranicu – (za prijave je potrebno kreirati korisnički račun na SALTO stranici, ukoliko ga već nemate).

Rok za prijave je 22. listopada 2010. godine.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije
Gajeva 22, 10 000 Zagreb
tel  +385 (0)1 500 5965,
fax +385 (0)1 500 5699

Opširnije

Skip to content