Novosti

Natječaji

Projekti udruga – podijeli ideje i iskustva putem televizije!

Udruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda CENZURA PLUS u suradnji s partnerima Kapital Network-om, Televizijom Jadran, Nezavisnom televizijom, Hrvatskom radiotelevizijom, Koalicijom udruga Info zona te Hrvatskim novinarskim društvom raspisala je natječaj pod nazivom: Projekti udruga – podijeli ideje i iskustva putem televizije!

CILJ NATJEČAJA

Cilj natječaja je informirati širu javnost i povećati vidljivost kvalitetnih projekata koji su doprinijeli demokratizaciji i održivom razvoju zajednica, a provedeni su od strane organizacija civilnog društva u Hrvatskoj. Na taj način ćemo pružiti podršku daljnjem radu organizacija civilnog društva i istaknuti primjere dobrih praksi. Natječaj se provodi u sklopu projekta “Informiraj se i odluči!”, a financiran je sredstvima Europske unije u sklopu programa IPA INFO 2010.

PREDMET NATJEČAJA

Vidljivost će biti pružena putem emitiranja video materijala u emisiji ”Cenzura”, u nezavisnoj produkciji Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda CENZURA PLUS.

PRIJAVE

Predstavnici organizacija civilnog društva pozivaju se da putem obične pošte dostave slijedeću natječajnu dokumentaciju:
na DVD-u ili USB stick-u:
.video zapise o projektu i/ili fotografije snimljene tijekom provođenja projekta (poželjni video formati- uncompressed AVI, MPEG-2 i MPEG -4, iako možete poslati u bilo kojem video formatu; fotografije prema vlastitom izboru)
.sažetak o projektu za koji šaljete video zapise i/ili fotografije (slobodni format)
.podatke o organizaciji civilnog društva koja je projekt provela i kontakt informacije (slobodni format)

Rok za dostavu video zapisa i dokumentacije je petak, 14. rujan 2012., a prijave se podnose putem pošte na adresu Udruga CENZURA PLUS, Šetalište Bačvice 10, 21 000 Split, s naznakom ”Za natječaj: Projekti udruga – podijeli ideje i iskustva putem televizije!”.

 

Skip to content