Novosti

Novosti

Radionica „Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?“

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionice tijekom kojih ćete moći saznati korisne informacije o pisanju i prijavi projektnog prijedloga. Radionice će biti vezane isključivo uz prijavu projekata Razmjena mladih, aktivnost u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih te su  namijenjene novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima, osobama koje rade s mladima te aktivnim mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih.

Radionice će se održati u više gradova u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. U prvom ciklusu održavanja radionica surađivat ćemo sa sljedećim organizacijama: Centar tehničke kulture Rijeka, ACT Grupa iz Čakovca, PRONI Osijek  i Info zona iz Splita.

Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

27.6. Rijeka – u suradnji s Centrom tehničke kulture Rijeka

30.6. Čakovec – u suradnji s ACT Grupom

3.7. Osijek – u suradnji s PRONI Osijek

6.7.  Split – u suradnji s Info zonom

12.7. Zagreb

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrazaca koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.

Okvirni raspored radionice možete pronaći ovdje, a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice za koju su odabrani u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava.

Opširnije

Skip to content