Novosti

Novosti

Slavonski Brod anketa – modul G

Poštovani gospodarstvenici!

U pripremi je opsežan projekt pripreme projektne dokumentacije za kandidiranje obnove i revitalizacije tvrđave Brod prema EU fondovima koji Grad Slavonski Brod ostvaruje u suradnji s Ministarstvom turizma.

Obzirom da su sva do sada provedena stručna istraživanja kao i doneseni strateški planski dokumenti pokazali da će budući kulturno-turistički razvoj tvrđave trebati prvenstveno zasnivati na ekonomskim kriterijima, polazna osnova svih projekcija bit će različiti oblici partnerstva javnog i privatnog sektora i maksimalna uključenost lokalnog gospodarstva u proces obnove tvrđave.

Stoga je pred Vama anketa kojoj je cilj ispitati Vaše mišljenje glede poželjnih smjerova revitalizacije tvrđave, kao jednog od značajnijih regionalnih projekata u idućem desetogodišnjem razdoblju, osim s kulturnog, i s gospodarsko-turističkog aspekta.

U nadi da ćete anketu popuniti u dobroj vjeri i iskreno, te da ćete nam odgovarajući na upitnik dati saznanja o eventualnoj zainteresiranosti Vaše tvrtke za ulaganje u razvoj tvrđave, odnosno za obavljanje određene djelatnosti unutar tvrđavskog kompleksa, ostajem s dužnim poštovanjem,

dr. Mirko Duspara, gradonačelnik

Anketa

Skip to content