Novosti

Natječaji

startUPweb 2011

Na temelju najboljih inovativnih web projekata, web ideja ili poslovnih web modela (prijavljenih za ovaj natječaj) – četveročlani žiri koji se sastoji od web-stručnjaka – uglednih ambasadora, ambasadorica, poslovno-iskusnih ljudi, te članova i članica programskih odbora dosadašnjih Web::Strategija (velike regionalne konferencije o webu), odabrati će JEDAN najbolji i DVA odlična web start-up projekta i osigurati najboljem tako mjesto za promociju na nadolazećem sajmu Web::INDUSTRIJA 2011, ali će se pri tome nagraditi i preostala dva odlična web start-up projekta.

Projekt nagrađivanja startUPweb 2011 je namijenjen isključivo novim neafirmiranim web-projektima, mladim web-poduzetnicima, studentima te svim kreativcima.

Ukupni fond nagrada sadrži tri nagrade – dva paketa tzv. BETA nagrada za dva odlična, te jedan paket tzv. ALFA nagrada za – najboljeg od odličnih.

Dva odlična – dva nagrađena web start-up projekta će osvojiti tzv. BETA paket nagrada:

* jednu ulaznicu za nadolazeću regionalnu web-konferenciju Web::Strategiju 10 (status prijave: Nagrađeni, održava se u 3. mjesecu)
* 5-minutno predstavljanje projekta na sajmu Web::INDUSTRIJA 2011 (u 5. mjesecu ove godine)
*  8-tjedni program izgradnje produktivnih navika (on-line program) kroz Business Coaching by Goran Blagus (protuvijednost od 890 kuna)

Ukupna protuvrijednost paketa BETA: 3.554 kn

Jedan najbolji – najbolji od odličnih osvojiti će tzv. ALFA paket:

* sve što sadrži 1 nagradni paket BETA (gore)
* osiguran cjelodnevni štand na web-sajmu Web::INDUSTRIJA 2011 (održava se u 5. mjesecu ove godine)
* punih 12 mjeseci privatne logIT akademije s naglaskom na savjetovanje u vođenju IT firme, marketingu i prodaji (cijena godišnjeg članstva u logIT akademiji inače iznosi 5400 kn + PDV u što je uračunata vrijednost savjeta vlasnika IT firme s 9 godina radnog iskustva)
* jednogodišnje članstvo u Web::Klubu (traje od datuma dobivanja nagrade, a uključuje razne pogodnosti od koje je besplatan ulaz na čak tri Web::Strategije za redom koje će se održati tokom 2011. godine)
*  punu godinu dana osobnog coaching-a i mentoring-a iz osobne i poslovne produktivnosti, poslovanja, prodaje, marketinga i ostalih poslovnih tema (2 – 3 susreta mjesečno) kroz Business Coaching by Goran Blagus (protuvrijednost 25,000 kuna)

Ukupna protuvrijednost paketa ALFA: 44.772 kn

 

Skip to content