Novosti

Novosti

Strip o EU fondovima

Nakon više od 10 godina prisutnosti EU fondova u Hrvatskoj, svakodnevni kontakt s građanima i organizacijama ukazuje nam na činjenicu da su EU fondovi i dalje vrlo apstraktna tema koju ljudi ne razumiju

Za uspješno razumijevanje i korištenje fondova i programa EU nije nužno znati sve o određenom fondu. Razumijevanje i mogućnost primjene osnovnih načela važnije je i korisnije od znanja mnogobrojnih činjenica o pojedinim EU programima.

Zato je pripremljen PJR Strip o EU fondovima koji može služiti kao prvi korak u realizaciji ideje kroz fondove ili programe Europske unije.

Strip o EU fondovima preuzmite ovdje.

Upoznajte likove čije su priče inspirirane stvarnim projektima i natječajima  te saznajte odgovore koje su im tumačili predavač i njegov simpatični pomoćnik.

Sadržaj je napravljen iz perspektive početnika, kako bi se iz šume apstraktnih informacija čitatelja uputilo na najvažnije elemente koji su pojednostavljeni za bolje razumijevanje i lakše snalaženje u sustavu EU fondova.

Ovu publikaciju podržali su:  Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Hrvatska gospodarska komora i Grad Zagreb.

Opširnije

Skip to content