Novosti

Natječaji

Sufinanciranje projekata OCD-a ugovorenih u okviru programa EU za 2013.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske objavljuje Javni poziv za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije za 2013. godinu.

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj i koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ugovorenog s Europskom komisijom ili provedbenom agencijom.

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti i organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koje su registrirane i djeluju u Republici Hrvatskoj, a koje djeluju u svojstvu partnera na projektu financiranom u sklopu jednog od programa Europske unije navedenih pod točkom II. ovog Javnog poziva.

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti i ostale organizacije civilnog društva (zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne ustanove) koje djeluju u svojstvu nositelja projekta ugovorenog s Europskom komisijom ili nadležnom provedbenom agencijom, pri čemu će njihovo financiranje ovisiti o raspoloživosti financijskih sredstava.

Javni poziv otvoren je do 10. prosinca 2013. godine.

Skip to content