Novosti

Novosti

Tjedan cjeloživotnog učenja 2011.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira 5. Tjedan cjeloživotnog učenja 2011. koji će se provoditi od 8. do 15. rujna 2011.

Ovogodišnji Tjedan cjeloživotnog učenja održava se pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te uz potporuMinistarstva znanosti, obrazovanja i športa.

Opći je cilj ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja ukazati na raznolikost cjeloživotnog učenja i veliki broj oblika i načina kojima se ono ostvaruje. Provodi se pod sloganom A KAKO UČIŠ TI?

Aktivnosti u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja provodit će se na cijelom području Republike Hrvatske.
Važna novina je i uvođenje regionalnih koordinatora koji su zaduženi za pomoć pri organizaciji Tjedna. Popis i raspored regionalnih koordinatora nalazi se u materijalima.

Nadalje, utemeljena je nagrada ”Maslačak znanja” za postignuća u učenju odraslih osoba, čiji je glavni cilj isticanjem i promoviranjem životnih primjera odraslih polaznika različitih programa i oblika učenja potaknuti i motivirati sve gađane/ke u Republici Hrvatskoj da se uključe u neki oblik učenja i obrazovanja.

Svečano otvorenje Tjedna cjeloživotnog učenja je 8. rujna u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici s početkom u 12:00 sati, a poslije Svečanog otvorenja tribinom će se (s početkom u 13:30 sati) obilježiti Međunarodni dan pismenosti.

Pozivamo vas da se priključite provedbom svojih aktivnosti.

Informacije o Tjednu možete pronaći i pratiti na internetskoj stranici Cjeloživotnog učenja.

Za sve daljnje upite obratite se svom regionalnom koordinatoru ili u Agenciju na tcu@asoo.hr, ili na broj telefona +385 1 6274 608.

Skip to content