Novosti

Novosti

Uručeni certifikati prvoj generaciji Poduzetničke akademije

Danas su uručena 23 certifikata prvom naraštaju Poduzetničke akademije u organizaciji Razvojne agencije grada Slavonskog Broda nakon uspješno savladana dva edukativna modula s osam dvodnevnih interaktivnih treninga i ukupno 128 školskih sati.

Predavač je bio mr. sc. Dragan Kopecki iz Slavonskog Broda. Certifikate kao dokaze uspješno završene Poduzetničke akademije uručio je direktor Razvojne agencije grada Slavonskog Broda Vjeran Milković.

U ime Grada čestitku svim polaznicima na završetku izobrazbe uputio je zamjenik gradonačelnika mr. Zoran Ivanović poželjevši im da nastave stjecati nova znanja u nekom od budućih obrazovnih programa u organizaciji gradske Razvojne agencije.

U prvom modulu Poduzetničke akademije naglasak je bio stavljen na osnovna znanja, komunikacijske vještine, izradu poslovnih planova i sve što je potrebno na početku poslovanja tvrtke, a u drugom modulu težište je bilo na specifičnim znanjima i menadžerskim vještinama potrebnim za kvalitetno vođenje tvrtke u uvjetima krize kao i za pokretanje inovativnih proizvoda.

Poduzetnička akademija bila je besplatna za sve sudionike i organizirana je u suradnji s Institutom za demokraciju iz Zagreba.

 

Skip to content