Novosti

Uvodna konferencija projekata Challenge IT i Turn​ ​razvojne agencije Grada

U Centru Mladih predstavila su se tri projekta: Challenge IT, TURN i STEMčići u organizaciji Razvojne agencije Grada Slavonskog Broda. Projekti će kroz edukacije i radionice omogućiti sudionicima razvoj vještina iz različitih područja – od poduzetništva do robotike, a cilj je sudionicima pružiti veću mogućnost zaposlenja, ali i samozapošljavanja.

TURN –  enTrepreneURship iN Slavonski Brod

U sklopu ovog projekta, čiji je nositelj Razvojna agencija Slavonski Brod, bit će educirano čak 355 malih i srednjih poduzetnika. Projekt je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj – ukupna vrijednost projekta je 338 tisuća kuna, a bespovratna sredstva iznose 215 tisuća kuna. Cilj projekta je poduzetnicima pružiti nova znanja, vještine i informacije ključne za razvoj i unapređenje njihove uspješnosti. Tako će mali i srednji poduzetnici pohađati edukacije o digitalnom marketingu, društvenim mrežama, odnosima s javnošću i brendiranju.

Polaznici će moći koristiti i dvije nove usluge na ovom području. Naime, Razvojna agencija Slavonski Brod će za 355 poduzetnika razviti uslugu korištenja co-working prostora te uslugu pripreme i provedbe crowdfunding kampanja, kao alternativnog načina financiranja ideja i projekata. Još jedna posebnost projekta jesti i to da će Razvojna agencija organizirati sedam događaja, od kojih je prvi InnetForum – Forum inovacija i novih tehnologija, a održat će se u Centru Mladih 5. i 6. listopada 2018. Uz to, bit će organizirana i konferencija o mogućnostima financiranja ideja i projekata iz bespovratnih sredstava te ESIF zajmovima.

Uvodna konferencija projekata Challenge IT i Turn​ ​razvojne agencije Grada

Skip to content