Novosti

Natječaji

Valamar Riviere d.d. – Natječaji za dodjelu donacija

U sklopu društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere d.d. treću godinu za redom organizira nacionalne programe “Tisuću dana na Jadranskom moru“ i “Volimo Jadransko more“ na koje se mogu prijaviti javne institucije, ustanove i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Valamar Riviera donacijskim programom „Volimo Jadransko more“ pomaže akcije čišćenja plaža i podmorja.

Valamar Riviera raspisuje natječaj „Tisuću dana na Jadranskom moru“ kojim će dodijeliti donacije za potporu projektima usmjerenima na rad s djecom. Osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama. Valamar Riviera dodijelit će ukupno tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u nekom od svojih 30 hotela i ljetovališta te 13 kampova.

Kod pristiglih prijava razmatrat će se kvaliteta projekta rada s djecom koji se provodi u 2016. godini, značenje predloženog projekta za pomoć određenoj skupini djece u društvu, dosadašnji rad i rezultati na području djelovanja te adekvatna interna organizacijska struktura sudionika. Posebnu prednost imat će djeca koja još nikada nisu imala priliku ljetovati na moru. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj.

Natječaj je otvoren od 11. travnja do 27. travnja 2016. godine.

U okviru programa “Volimo Jadransko more“, Valamar Riviera treću godinu za redom raspisuje natječaj za donacije na koji se ove godine mogu prijaviti projekti čišćenja plaža i podmorja u Valamarovim destinacijama od Istre i otoka Krka do Dubrovnika.

Osnovni kriterij za odabir najboljih projekata bit će njihov značaj za lokalnu zajednicu te podizanje razine svijesti šire javnosti o važnosti očuvanja Jadranskog mora i priobalja. Projekt „Volimo Jadransko more“ provodi se unutar Valamarovog programa društveno odgovornog poslovanja „Čuvajmo prirodne ljepote i okoliš u kojem poslujemo i živimo“, s ciljem aktivnog podupiranja projekata namijenjenih zaštiti jadranske obale i mora koji podižu svijest o važnosti očuvanja morskog okoliša te doprinose očuvanju zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta i njihovih staništa.

Natječaj je otvoren od 16. travnja do 27. travnja 2016. godine.

Opširnije

Skip to content