Novosti

Novosti

18. Katarinski sajam

Grad Slavonski Brod je, jednako kao i proteklih godina, glavni organizator ovogodišnjeg 18. Katarinskog sajma koji će se održati u periodu od 21. do  24. studenog  2013. godine na lokaciji Sportske dvorane »Vijuš«.

Izvršnu organizaciju 18. Katarinskog sajma preuzimaju Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda i Poduzetnički inkubator Brodin uz podršku suorganizatora i partnera; Brodsko-posavske županije, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Slavonski Brod, Obrtničke komore Brodsko-posavske županije, Turističke zajednice Grada Slavonskog Broda, Brod-Turista, Centra za tehnološki razvoj, Folklornog ansambla Broda, Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić – Mažuranić“, Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ i Ustanove za gospodarenje športskim objektima Grada Slavonskog Broda

Zbog velikog odaziva izlagača i posjetitelja na prošlogodišnjem Katarinskom sajmu koji je sveukupno okupio oko 25.000 posjetitelja i 230 izlagača uglavnom domaćih proizvođača, ove godine izlagački prostor povećan je za jednu dodatnu dvoranu u kojoj će biti omogućeno izlaganje humanitarnih udruga na neuređenim površinama bez naknade.

Očekuje se da će ovogodišnji Katarinski sajam po broju posjetitelja i izlagača dostići ako ne i premašiti prošlogodišnju razinu s obzirom da su i potencijalni izlagači iz Slovenije i iz Bosne i Hercegovine iskazali interes za sudjelovanje. Izlagačima će biti ponuđene sajamske klupe, štandovi veličine 8m2 i 9m2 i neuređeni izložbeni prostor u zatvorenom sajamskom prostoru, te neuređena izložbena površina i na otvorenom i na terasi Sportske dvorane »Vijuš«.

Novina u odnosu na prošle godine je „Festival slanine“ koji će se odvijati kroz 2-3 dana i obuhvaćat će natjecanja u pripremi jela koja sadrže slaninu, degustacije istih i mogućnost kupnje obroka po promotivnim cijenama, sve u svrhu promocije delicija  Slavonije ali i drugih područja.

Dana 20.9.2013. bit će objavljen raspored izložbenog prostora te prijavnica sa uključenim cjenikom. Zbog ograničenosti izlagačkog prostor savjetujemo izlagačima da svoje prijave pošalju u što kraćem roku.

Pokrovitelji sajma su Predsjednik Republike Hrvatske dr.sc.Ivo Josipović i  Ministarstvo poljoprivrede.

Skip to content