Novosti

Novosti

Medijski pokrovitelji

RURALNA.hr
Ruralni prostor u Hrvatskoj zauzima više od 90 % teritorija., a portal RURALNA.hr radi na objedinjavanju cjelokupne ponude njenih ruralnih područja. Time pokazuje da Hrvatska krije neizmjerna bogatstva sačuvana u povijesnom i kulturnom nasljeđu, prirodnim ljepotama, obilju domaćih proizvoda nastalih kao rezultat rada marljivih ruku te tradicijskim smještajnim objektima koji svojom ljepotom  oplemenjuju  krajolik.

Portal  Ruralna.hr (http://www.ruralna.hr) detaljno promovira : smještajne objekte, usluge prehrane i pića, domaću proizvodnju, trgovinu i  usluge, rekreativne sadržaje, povijesnu i kulturnu baštinu te događanja na ruralnim prostorima.
Centralno mjesto zauzima tražilica koja na brz, jednostavan i pregledan način omogućuje traženi rezultat ili ponudu rješenja prema željama i interesima korisnika tražilice. Rezultat pretrage je vidljivost ponude prema regiji, mjestu, tipu ponude, pojmu, vrstama djelatnosti, proizvodima i uslugama.

Osnovna misija je osigurati ponuđačima ruralne ponude mogućnost da se istaknu detaljnim opisom, fotografijama, adresnim i kontaktnim podacima, video clipom, objavom novosti, pozicijom na google karti, a svi upiti zainteresranih upućuju se klijentu direktno. Posebne akcije i ponude klijent može oglasiti i  bannerima  na portalu i objavama na društvenim mrežama: Facebooku, Twitteru, You Tubu i Linkedinu.  Time će biti primjećeni od  onih koji  traže njihove proizvode i usluge.

Portal je preveden i na engleski te time dostupan i posjetiteljima izvan Hrvatske, na domeni www.countrysidecroatia.com.

www.ruralna.hr
info@ruralna.hr
099 / 217 03 95

Skip to content