Novosti

Natječaji

2. Poziv na dostavu projektnih prijedloga IPA CBC CRO-BiH

Referentni broj: EuropeAid/131962/M/ACT/IPA

Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske i Delegacija Europske unije u Bosni i Hercegovini objavljuju poziv za prikupljanje ponuda za bespovratna sredstva unutar IPA prekograničnog programa Hrvatska-Bosna i Hercegovina 2007.-2013. (financijska potpora iz alokacija za 2009. 2010. i 2011. godinu) s ciljem poticanja stvaranja prekogranične suradnje i partnerstva; poticanja razvoja zajedničkih prekograničnih aktivnosti revitaliziranja gospodarstva, zaštite prirode i okoliša i unapređenja socijalne povezanosti na programskom području. U okviru ovog poziva indikativni iznos od 5.400.000 ?, ravnomjerno raspoređen objema državama, dostupan je za projektne prijedloge iz obje partnerske zemlje (2.700.000? za Hrvatsku i 2.700.000? za Bosnu i Hercegovinu). Smjernice za prijavitelje i prijavni obrasci dostupni su na sljedećim internetskim stranicama:

www.cbc-cro-bih.net, www.arr.hr, http://ec.europa.eu/europeaid/work/funding/index_en.htm, www.mrrsvg.hr,www.dei.gov.ba, www.europa.ba.

Datumi i mjesta Informativnih dana za ovaj Poziv bit će dostupni na sljedećim internetskim stranicama: www.cbc-cro-bih.net, www.arr.hrwww.mrrsvg.hr , www.dei.gov.ba,

http://ec.europa.eu/europeaid/work/funding/index_en.htm.

Krajnji rok za predaju prijedloga je 5. prosinac 2011. do 16 sati po lokalnom vremenu.

Prijavni paket i druga relevantna dokumentacija se mogu preuzeti

 

Skip to content