Novosti

Natječaji

avni poziv za identifikaciju turističkih projekata

Ministarstvo turizma objavljuje Javni poziv za identifikaciju turističkih projekata koji imaju namjeru aplicirati za korištenje Strukturnih fondova EU.

Predmet javnog poziva je identifikacija razvojnih turističkih projekata prihvatljivih za financiranje iz Strukturnih fondova EU u 2013. godini i u financijskoj perspektivi 2014-2020. sukladno tematskim ciljevima EU i temeljem strateških smjernica razvoja hrvatskog turizma. Javnim pozivom se kroz iskaz interesa nositelja turističkih projekata koji imaju namjeru aplicirati na Strukturne fondove EU formira baza projekata i obavlja njihovo vrednovanje kroz stupanj spremnosti temeljem do sada prikupljene dokumentacije i definiranih izvora sufinanciranja potrebnih za realizaciju projekta i apliciranje na Strukturne fondove EU. Time se namjerava doći do prihvatljivih projekata visokog stupnja spremnosti koji će biti usmjeravani na daljnje mogućnosti institucionalne i financijske podrške ka dovršetku pripreme za apliciranje na Strukturne fondove EU.

Projekti su podijeljeni u 3 (tri) skupine:

1. javna turistička infrastruktura;
2. poslovna turistička infrastruktura;
3. ljudski potencijali u turizmu,

Javni poziv otvoren je do  31. siječnja 2013. godine, a zahtjev se podnosi na propisanom obrascu (TP_SFEU/12) isključivo on-line prijavom na internet stranicama Ministarstva www.mint.hr.

Dodatne informacije isključivo na adresu elektroničke pošte fondovi@mint.hr

Skip to content