Novosti

Novosti

Obavijest o zatvaranju dva natječaja za poduzetnike

Sukladno najavama ministra Tolušića, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s današnjim danom dalo je odobrenje Ministarstvu poduzetništva za zatvaranje Poziva na dostavu projektnih prijedloga: „Izgradnja proizvodnih kapaciteta MSP i ulaganje u opremu“ (referentna oznaka: KK.03.2.1.01.) i Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Ulaganje u proizvodnu tehnologiju MSP“ (referentna oznaka: KK.03.2.1.02.).

U cilju pojednostavljenja procedura i stvaranja uvjeta da se veći broj poduzetnika može javiti na natječaje i iskoristiti EU sredstva koja su na raspolaganju za povećanje konkretnosti i jačanje gospodarstva, donesena je odluka o zatvaranju natječaja.
„Olakšat ćemo našim poduzetnicima i nove natječaje raspisati po pojednostavljenim procedurama“ izjavio je ovom prigodom ministar Tolušić.

Krajnji rok za podnošenje projektnih prijedloga pripremljenih prema postojećim uvjetima je 8. travnja 2016. godine.

Novi natječaji s pojednostavljenim procedurama i s većim mogućnostima za poduzetnike su u pripremi, a njihovo raspisivanje očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja. Sve konkretne informacije vezane uz nove natječaje Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pravovremeno će objaviti na www.strukturnifondovi.hr.

Skip to content