Novosti

Novosti

Besplatna edukacija EU Fondovi

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda u suradnji s poljskom tvrkom PHIN Consulting organizira jednodnevnu edukaciju na temu „Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020 – mogućnosti za sufinanciranje projekata”.

Edukacija će se održati u ponedjeljak 13. travnja u prostorima Glazbene škole u Slavonskom Brodu, Vukovarska 1 (Tvrđava Brod).

Cilj edukacije je sustavno predstaviti mogućnosti financiranja projekata iz EU fondova, prikazati koji su uvjeti sudjelovanja u istima te koliki iznosi su na raspolaganju. Polaznici će dobiti informacije o financijskoj perspektivi 2014. – 2020., strukturnim fondovima i programima Unije koji su nam na raspolaganju. Polaznicima će se prikazati nekoliko konkretnih primjera projekata te način njihove realizacije korištenjem fondova EU.

Edukacija je podijeljena u dva dijela:

09:30-12:00 – Edukacija s konkretnim primjerima projekata namijenjena za organizacije civilnog društva i javni sektor (gradovi, općine, javna poduzeća i ustanove)

13:00-15:30 – Edukacija s konkretnim primjerima projekata namijenjena za poduzetnike, obrtnike i OPG-ove.

Predavači na edukaciji su g. Filip Ćorić i gđa. Mira Grabeljšek, djelatnici tvrtke PHIN Consulting. PHIN Consulting & Training d.o.o je konzultantska tvrtka u Hrvatskoj u vlasništvu tvrtke PHIN Consulting iz Poljske koja ima višegodišnje iskustvo pripremi i provedbi projekata financiranih iz fondova Europske Unije. Od 2006. PHIN Capital Group je sudjelovao u pripremi i provedbi brojnih projekata financiranih od strane EU, pri čemu je vrijednost uspješno ugovorenih projekata viša od 200 milijuna eura. Više informacija – http://www.phin.eu/hr/showarticleslist.action?category=12

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem prijavnog obrasca na e-mail info@ra-sb.hr  ili na fax 035/217-082.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijave se primaju do 10.04. u 15h ili do popunjenja mjesta

Svi materijali potrebni za seminar, kao i osvježenje su osigurani.

Sve dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona 035/217-090 i 217-092 ili na e-mail info@ra-sb.hr

Prijavite se na edukaciju i doznajte primjere dobre prakse iz Poljske, zemlje koja je uspješnim korištenjem EU fondova dostigla razvijene europske države u manje od deset godina.

Skip to content