Novosti

Novosti

Gerila marketinški plan za male i srednje poduzetnike

Imate li vaš godišnji strateško-marketinški plan poslovanja? Ukoliko je odgovor “ne”, kako ćete povećati prihode i osvojiti nove kupce?

Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda, potaknuta čestim upitima samih poduzetnika, odlučila je ponuditi novu uslugu: izradu gerila marketinškog plana za male i srednje poduzetnike. Naime, često su poduzetnici toliko zauzeti samim poslovanjem da se ne stignu dovoljno baviti marketingom i prodajom i zato ne ostvaruju onakve rezultate kakve bi mogli ostvarivati.

Gerila marketinški plan za male i srednje poduzetnike dat će odgovore na ova pitanja:
* Kako osmisliti neodoljivu ponudu svojim kupcima?
* Kako komunicirati sa svojim kupcima na elegentan način i da sam primjetan?
* Kako minimalno uložiti za maksimalne rezultate?

Što ćete točno dobiti?
Preuzmite obrazac gerila marketinškog plana kako biste vidjeli da ćete dobiti jasne i konkurente odgovore, prilagođene upravo vašem poslovanju.

Koliko će me koštati izrada plana?
Izrada gerila marketinškog plana košta 6.500,00 HRK (+ PDV), od kojih se 20% ili 1.300,00 HRK (+ PDV) uplaćuje avansno, po prijavi.

Tko izrađuje gerila marketinški plan?
Za izradu gerila marketinškog  plana angažirali smo poznatog hrvatskog marketinškog konzultanta, Orhana Lujinovića, specijaliziranog upravo za potrebe malih i srednjih poduzetnika. Orhan Lujinović, direktor firme RENTa MARKETING za strateško marketinško i poslovno savjetovanje je mag.oec., poslovni savjetnik te marketinški revizor. Poslovno iskustvo stekao je u vodećim hrvatskim agencijama za oglašavanje (Lowe Digitel, BBDO Zagreb), te multinacionalnim (Coca-Cola Beverages Hrvatska d.d.) i domaćim (Podravka d.d.) tvrtkama, gdje je radio na rukovodećim pozicijama. Trenutačno završava postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu na smjeru Strategija i upravljanje korporacijama. Jedan je od dvojice certificiranih “guerrilla marketing” trenera i konzultanta u ovoj regiji. Tvrtke koje savjetuje osvajaju nagrade Zlatne kune, a njihovi direktori nagrade za najbolje menadžere u Hrvatskoj.

Kako se prijaviti?
Za prijavu, potrebno je preuzeti obrazac gerila marketinškog plana i popuniti prvi dio obrasca jer se na taj način naš gerila marketinški konzultant upoznaje s vašim poslovanjem. Nakon toga, pošaljite obrazac na adresu info@ra-sb.hr

Rok predaje gotovog plana: 7-10 dana od prijave.

Ne propustite ovu odličnu priliku za strateško usmjerenje vaše kompanije jer je gerila marketinški plan za male i srednje kompanije pravi marketing koji prodaje!

 

Skip to content