Novosti

Novosti

Poduzetnička akademija – Komunikacijske vještine za poduzetnike

Dvodnevnim treningom o Komunikacijskim vještinama za poduzetnika danas je započela Poduzetnička akademija koju Razvojna agencija grada Slavonskog Broda organizira u suradnji s Institutom za demokraciju iz Zagreba. Predavač na prvom interativnom treningu je mr. sc. Dragan Kopecki iz Slavonskog Broda.

PODUZETNIČKA AKADEMIJA u trajanju od 128 školskih sati podijeljena je u dva modula od kojih se svaki sastoji od 4 dvodnevna  treninga u trajanju od 16 školskih sati svaki.

Prvi modul pokriva komunikacijske, ekonomske i financijske teme i svim polaznicima koji ga uspješno završe bit će uručen certifikat PODUZETNIK BASIC. Zbog učinkovitosti prijenosa informacija i znanja broj polaznika ograničen je na 30 osoba iz ciljane skupine.

Drugi modul pokriva napredne teme prilagođene tržišnim potrebama i zahtjevima na kvalitetan menadžment. Upravo zbog individualnog pristupa i specifičnih znanja koja se žele prenijeti na polaznike drugi modul pohađat će manji broj polaznika, odnosno one osobe koje su uspješno savladale sva četiri treninga iz prvog modula. Polaznicima koji su uspješno savladali gradivo drugog ciklusa bit će uručen certifikat PODUZETNIK ADVANCED.

S obzirom da je Razvojna agencija grada Slavonskog Broda usmjerena upravo prema poticanju poduzetništva i jačanju konkurentnosti lokalnih poduzetnika, pohađanje ovog ciklusa edukacija ciljanoj skupini omogućeno je bez naknade.
Ovaj ciklus edukacija namijenjen je poduzetnicima, obrtnicima, direktorima poduzeća, rukovodećem kadru, ali i svima onima koji u budućnosti žele otvoriti i uspješno voditi vlastito poduzeće. Cilj provedbe PODUZETNIČKE AKADEMIJE je unapređenje menadžerskih i poduzetničkih vještina polaznika i naglašavanje važnosti proaktivnog pristupa poduzetnika prema usvajanju novih znanja radi opstanka na sve zahtjevnijem globaliziranom tržištu ususret ulasku u EU.

 

Skip to content