Novosti

Novosti

Hotel Art dobio bepovratna sredstva Ministartstva turizma

Tvrtka Sedis d.o.o. je u sklopu mjere A programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“ dobila maksimalan iznos bespovratnih sredstava od strane Ministarstva turizma u iznosu od 245.000 kn.  Bespovratna sredstva su namijenjena ulaganju u Hotel ART, poslovnu jedinicu u sastavu trgovačkog društva Sedis d.o.o.

Sredstva su dobijena za proširenje kapaciteta i dodatnih sadržaja koji će doprinijeti poboljšanju ukupne kvalitete usluga koju Hotel Art nudi svojim gostima kako bi hotel dostigao željenu razinu kvalitete. Novim dodatnim kapacitetima i sadržajima kao i kvalitetnim marketingom Hotel planira privući još veći broj gostiju te povećati svoj promet za 20-30%.

Povećanje kapaciteta, a naročito  opremanje kongresnog centra (dvorana kapaciteta 80 mjesta i manja multifunkcionalna dvorana 25 mjesta) omogućit će marketing službi hotela da razvije i uvede niz novih sadržaja i usluga. Glavni cilj uvođenja ovih dodatnih sadržaja i događanja u hotelu je podizanje kvalitete usluge hotela a time i podizanje konkurentnosti.

Tehničku pomoć u pripremi i prijavi projekta na navedeni program je pružila Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda.

Potpore – Mjera A1

Skip to content