Novosti

Novosti

Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa OCD-a

Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU za 2015. godinu.
Info dani 2015. će se održati 26. i 27. veljače 2015. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Zagreb, Donje Svetice 38.
Svrha je Info dana zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstaviti natječaje koji će se raspisivati u 2015., a program je pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaključcima Međuresornog povjerenstva za koordinaciju politike financiranja projekata i programa udruga iz Državnog proračuna RH.
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video streaming kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih udruga izvan Zagreba. Web adresa putem koje će se moći pristupiti video prijenosu bit će objavljena na početnoj stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta pod bannerom “Prijenos uživo” (http://public.mzos.hr/Default.aspx?sec=3402), a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@uzuvrh.hr.
Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
Nacrt programa i prijavni obrazac preuzmite u nastavku, a rok za prijavu je 24. veljače 2015. uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
Skip to content