Novosti

Novosti

Info radionica IPA IV – Implementacija novih kurikuluma

Agencija za strukovno obrazovanje, Odjel za financiranje i ugovaranje IPA programa (AVET DEFCO), objavljuje natječaj za podnošenje projektnih prijedloga za grant-shemu “Implementacija novih kurikuluma”, EuropeAid/128900/M/ACT/HR, pod prioritetom 3, mjera 3.1, operacija 3.1.3, u sklopu 4. komponente IPA programa – Razvoj ljudskih potencijala.

 

Kako bi se potencijalnim prijaviteljima olakšala procedura prijave AVET DEFCO će održati dvodnevne regionalne informativne radionice na kojima će pružiti sve bitne informacije vezane za natječaj, kao i cjelodnevni trening na temu pravilnoga popunjavanja obrasca za prijavu, logičke matrice i budžeta, kako bi se osigurallo da projektni prijedlozi zadovolje tehničke uvjete tijekom procesa evaluacije.

 

Sukladno objavi natječaja za podnošenje projektnih prijedloga “Implementacija novih kurikuluma” (Referencija objave: EuropeAid/128900/M/ACT/HR) pod IPA IV. Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2009., ovim vas putem obavještavamo da će prva informativna radionica za gore navedeni natječaj biti održana:

* 28. i 29. rujna 2009. u 10:00 sati
u prostorijama Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38, Zagreb.

Sudjelovanje na radionici možete potvrditi slanjem e-maila Project Manager-u za ovu grant-shemu – gđi Ireni Rožić Qeta -irena.rozic.qeta@aso.hr, najkasnije do 18. rujna 2009. godine.

AVET DEFCO će objaviti informaciju o sljedećoj informativnoj radionici u trenutku kada nadnevak i lokacija budu definirani.

Skip to content