Novosti

Novosti

Ipard info dani

Hypo Alpe-Adria Banka d.d. u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i Hrvatskom poljoprivrednom komorom organizira ciklus besplatnih radionica o provedbi IPARD programa, pretpristupnog programa Europske unije namijenjenog razvoju poljoprivrede i ruralnom razvoju.

U okviru IPARD programa Hrvatskoj je na raspolaganju 244,8 milijuna eura do ulaska u punopravno članstvo 2013. godine kada će sektoru poljoprivrede na raspolaganju biti puno izdašnija sredstva koja će, samo u prvoj godini punopravnog članstva, iznositi 421 milijun eura.

Hypo Alpe Adria Banka organizira IPARD INFO DANE kako bi potencijalne prijavitelje projekata, informirala o načinu i uvjetima korištenja bespovratnih sredstava iz programa IPARD te mogućnostima kreditiranja IPARD projekata. Predstavit ćemo primjere uspješnih projekata te prenijeti iskustva, preporuke i stručne savjete vodećih IPARD konzultanata koji za sobom imaju niz uspješnih projekata financiranih iz programa IPARD.

IPARD INFO DANI će se održati od ožujka do listopada diljem Hrvatske, od Dalmacije preko Istre i središnje Hrvatske do Slavonije i Baranje. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, javite se e-mailom službi HYPO EU Desk na eudesk@hypo.hr i pravodobno će te biti informirani o svim pojedinostima vezanim uz održavanje besplatnih informativnih radionica. Novosti će biti dostupne i na našim web stranicama uoči svake od radionica.

Putem HYPO EU Desk-a Hypo Alpe-Adria Bank d.d. vas informira o mogućnostima korištenja EU fondova te pruža savjetodavnu i financijsku podršku pri provedbi projekata financiranih EU sredstvima.

Slavonski Brod
14. – 15. ožujka 2012.
Pozivnica, program radionice i prijavnica – 14. ožujka
Pozivnica, program radionice i prijavnica – 15. ožujka

Skip to content