Novosti

Novosti

Poziv na konferenciju “e-Poslovanje mijenja svijet”

Ministarstvo poduzetništva i obrta te Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj Vas pozivaju na konferenciju: “e-Poslovanje mijenja svijet” kojom se obilježava završetak projekta “Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja”.

Konferencija će se održat 1. ožujka 2012. u dvorani Matis Absolut Lounge, Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu (pokraj zgrade Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski).

Projekt je počeo s provedbom u svibnju 2010. godine, financiran je u sklopu Programa Europske unije za Hrvatsku IPA IIIC 2007.-2011. – Regionalna konkurentnost, u vrijednosti 1,39 milijuna eura.

Kroz 22 mjeseca, za vrijeme trajanja projekta, u deset poduzetničkih potpornih institucija, održane su brojne radionice i edukacije za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske s ciljem da ih se potakne na primjenu elektroničkog poslovanja u njihovom poslovanju. Za hrvatske poduzetnike pripremljen je i poseban priručnik o elektroničkom poslovanju koji će na konferenciji biti predstavljen.

Detalji ove konferencije nalaze se u privitku, a potvrdu svog sudjelovanja pošaljite do ponedjeljka, 27. veljače 2012., e-mail-om na neno.rakic@eposlovanje.eu ili nazovite na broj 01 6106-968.

Pozivnica e-Poslovanje

Skip to content