Novosti

Novosti

Javna rasprava o prijedlogu nacrta Okvira za upravljanje okolišem

Vlada Republike Hrvatske potpisala je s Međunarodnom bankom za obnovu i razvoj Ugovor o predujmu za pripremu predloženog Drugog projekta tehnologijskog razvoja br. IBRD P4640-HR.

U sklopu pripreme projektne dokumentacije, a sukladno  regulatornim zahtjevima Republike Hrvatske  vezane uz zakone o zaštiti okoliša i sigurnosnoj politici Međunarodne banke za obnovu i razvoj, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u petak, 3. kolovoza 2012. godine, u 9.30 sati u velikoj dvorani (4. kat) Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb, organizira javnu raspravu o prijedlogu nacrta Okvira za upravljanje okolišem (Environmental Management Framework).

Ministarstvo poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na javnoj raspravi i/ili pošalju svoje konstruktivne prijedloge, primjedbe i sl. na nacrt Okvira (u prilogu).

Komentare na nacrt Okvira, kao i prijave za sudjelovanje u javnoj raspravi, molimo poslati na e-mail adresurenato.vrebac@mzos.hr, zaključno s 2. kolovoza 2012.

Sve pristigle primjedbe, prijedlozi i sugestije će se razmotriti i eventualno uvrstiti na dnevni red javne rasprave te u Okvir za upravljanje okolišem.

Skip to content