Novosti

Natječaji

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u području turizma

Uprava za turističko tržište i međunarodnu suradnju objavljuje Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja djelovanja strukovnih udruga i drugih neprofitnih organizacija u području turizma u 2012. godini.

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva za sufinanciranje projekata u 2012. godini kojima se unaprjeđuje tržišna konkurentnost hrvatskog turizma kroz stručne i obrazovne programe.

Za dodjelu bespovratnih sredstava kandidirati se mogu: projekti vezani za izradu projektne dokumentacije udruge/ustanove za korištenje sredstava EU fondova u području turizma, programi stručnog usavršavanja postojećeg kadra članica udruga, seminari i radionice namijenjeni članovima /članicama udruga tematski orijentirani na poslovanje (novi propisi, smjernice EU i dr.), radionice namijenjene potencijalnim dionicima turističkog sektora o mogućnostima uključivanja u turističku djelatnost (seoski, zdravstveni, avanturistički turizam i dr.), stručni skupovi i istraživački projekti na temu kvalitete turističke ponude te projekti izrade stručnih priručnika u području turizma i ugostiteljstva.

Prijave dostaviti na adresu: Ministarstvo turizma, 10000 ZAGREB, Prisavlje 14, s naznakom: “Prijava na javni poziv – STRUKOVNE UDRUGE – ne otvaraj”.

Javni poziv otvoren je do 30. travnja 2012. godine.

 

Skip to content